premijer liga 16. kolo, rk spačva-hrk gorica, poraz, ivan laljek

Spačva je bila prejaka

Pobjedom nad našom momčadi Spačva je upisala deveto slavlje u sezoni i ostala uz bok Varaždinu s istim brojem bodova pa samim time i osigurala Ligu za prvaka.

Prvih dvadeset minuta utakmica vodstvo se izmjenjivalo kod obje momčadi pa je tako nakon našeg vodstva (3:2, 7:6) i Spačva stigla do prednosti (8:7, 9:8).

Ubrzo smo se našli na -4 (12:8), da bi na odmoru imali zaostatak od šest zgoditaka (17:11). Kroz cijelo drugo poluvrijeme na krilima Ivana Laljeka i Davora Čavara pokušavali smo smanjiti zaostatak, ali je Spačva uz obrane Dražena Stojanovića i zgodicima Marka Nađa to onemogućavala. U 45. minuti domaće je momčad imala +5 (23:18), a samo deset minuta kasnije to se povećalo na +7 (27:20). U tom se tonu se igralo sve do isteka 60. minute do koje smo ipak uspjeli malo smanjiti minus pa je tako Spačva na kraju slavila s 32:27.

Marko Nađ sa sedam pogodaka i Dražen Stojanović s 13 obrana bili su najbolji kod Spačve, a u našim redovima najefikasniji bili su Ivan Laljek i Davor Čavar svaki s po sedam golova.

PREMIJER LIGA, 16. KOLO
RK SPAČVA – HRK GORICA 32:27 (17:11)


Hrvatski rukometni klub „Gorica”

Rakarska 19
10410 Velika Gorica
Hrvatska

OIB: 32326509122

Uprava Hrvatskog rukometnog kluba „Gorica”

Predsjednik kluba: Neven Karas

Dopredsjednik kluba: Dražen Bačurin

Direktor kluba: Vladimir Malbašić

Sportski direktor: Dragutin Kovačević

Tajnik kluba: Hrvoje Pekera

Članovi Upravnog odbora: Vlado Spajić, Miljenko Rojc, Stjepan Uzbašić, Milan Miljanović, Marinko Karavanić, Đuro Mesić, Ivan Matković, Mario Crnolatec

Rukomet svima
Projekt „RUKOMET SVIMA”, rukomet za djecu i mlade sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda
Sadržaj teksta i web stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog rukometnog kluba Gorica.
Redizajn mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
© 2020. Hrvatski rukometni klub Gorica. Sva prava pridržana. | Izrada: Duplerica d.o.o.

Naša web stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.