HRK Gorica na startu nove sezone dočekuje Poreč

HRK Gorica na startu nove sezone dočekuje Poreč

Sve je spremno za početak nove rukometne sezone u Premijer ligi, koja će se zahvaljujući generalnom sponzoru u naredne tri sezone zvati Paket 24 Premijer liga. Koncept lige ostao je isti, u prvom dijelu deset klubova igra dvokružno, nakon čega četiri prvoplasirana kluba zajedno s PPD Zagrebom i NEXE-om nastavljaju u Ligi za prvaka, dok preostalih šest klubova igra Ligu za ostanak.

S velikim ambicijama u novo prvenstvo ulazi i HRK Gorica na čijem je čelu ostao Andrija Nikolić koji je prošle polusezone odradio sjajan posao odvevši momčad do prvog mjesta u Ligi za ostanak. Igrački kadar nije previše mijenjan, u igračku mirovinu otišao je vratar Igor Totić, dok je na posudbu u Petrinju poslan Luka Marjanović. Zahvaljujući suradnji s PPD Zagrebom iz Kutije šibica u Veliku Goricu poslani su mladi Antonio Vrbić, Paolo Kraljević i Stipe Purić, a u kadru momčadi je i sin nekadašnjeg mađarskog reprezentativac, Gyule Gala, Dominik.

-Na startu nam u goste dolazi ekipa Poreča, koja već dugi niz godina ostvaruje odlične rezultate. Ja mogu sa zadovoljstvom reći kako je nama na okupu ostala cijela momčad. Svi su zdravi, dobro se trenira i s nestrpljenjem očekujemo subotu i tu prvu utakmicu- najavio je susret trener Andrija Nikolić, te istaknuo kako klub ove godine želi otići stepenicu više.

-Imamo veliki roster i veliku kvalitetu. Za cilj smo si postavili Ligu za prvaka. Radimo i težimo k tome- naglasio je trener Nikolić.

Susret između Gorice i Poreča igra se sutra od 17 sati u Gradskoj sportskoj dvorani, a uz ovaj susret u prvom kolu još igraju; Varaždin 1930-Bjelovar, Dubrovnik-Umag, Spačva Vinkovci-Zamet i Dubrava-Sesvete.


Hrvatski rukometni klub „Gorica”

Rakarska 19
10410 Velika Gorica
Hrvatska

OIB: 32326509122

Uprava Hrvatskog rukometnog kluba „Gorica”

Predsjednik kluba: Neven Karas
Dopredsjednik kluba: Dražen Bačurin
Direktor kluba: Vladimir Malbašić
Sportski direktor: Dragutin Kovačević
Tajnik kluba: Hrvoje Pekera
Članovi Upravnog odbora: Vlado Spajić, Miljenko Rojc, Stjepan Uzbašić, Milan Miljanović, Marinko Karavanić, Đuro Mesić, Ivan Matković, Mario Crnolatec

Rukomet svima
Projekt „RUKOMET SVIMA”, rukomet za djecu i mlade sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda
Sadržaj teksta i web stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog rukometnog kluba Gorica.
Redizajn mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
© 2022. Hrvatski rukometni klub Gorica. Sva prava pridržana. | Izrada: Duplerica d.o.o.